NORTH SEA TOURNAMENT AFGELAST

Wij hopen jullie in goede gezondheid op vrijdag 3 juni 2022 te zien voor het NST 2022!

NORTH SEA TOURNAMENT AFGELAST

Het is dorstig weer. Eigenlijk is het altijd dorstig weer, maar op de vrijdag voor Pinksteren net even meer.
Al onze deelnemers leven net als alle leden van CKV ONDO al maandenlang uit naar het North Sea Tournament. Pinksteren is ONDO, ONDO is Pinksteren.

Voor het tweede jaar op rij is het stil in ‘s-Gravenzande. Weer geen toernooi. Weer geen drie legendarische feesten. Weer geen Schouten Accountants / NK 1 tegen 1. Weer geen bbq en nachtelijke frikandellen in een zekere toestand.

Ok, ook geen kater van 72 uur. Geen moeilijke telefoontjes naar je thuisgebleven liefje dat ‘dit soort dingen nu eenmaal gebeuren bij ONDO.’ Herkenbaar voor een ieder.

De herinnering blijft. En wij kijken vooruit naar de editie van 2022. Met in elk geval beter weer dan dit jaar. Maar even serieus, ook bij -10 en windkracht 12 hadden wij dolgraag het NST georganiseerd. Volgend jaar wordt het onvergetelijk. Want wij gaan door. Met jullie hopelijk. Wij vergeten jullie nooit en we weten zeker dat dit wederzijds is.

Wij proosten op jullie! Plaats hieronder maar een foto hoe jullie dit Pinksterweekend doorkomen. Om in de sfeer te komen. Tot vrijdag 3 juni 2022. Ook dan is het dorstig weer!

De NST-commissie,

Carlos, Nico, Pepijn, Matthijs, Duke, Gideon & Frank

Korfbaltoernooi

Een weekend lang korfballen!

Feesten!

Elke avond een spetterend feest!

previous arrow
next arrow
Slider