NORTH SEA TOURNAMENT AFGELAST

Wij hopen jullie in goede gezondheid op vrijdag 21 mei 2021 te zien voor het NST 2021!

NORTH SEA TOURNAMENT AFGELAST

Het North Sea Tournament gaat niet door. En dat is waarschijnlijk net zo verwacht als dat het vreselijk kl*te is. Maar wij zien helaas geen andere oplossing wegens het coronavirus. Daarnaast willen we dat jullie allemaal in goede gezondheid op vrijdag 21 mei 2021 wéér naar ONDO afreizen voor de volgende editie van het NST. Van 21 tot 24 mei. Drie feesten, twee toernooidagen, één NK 1-1, ontelbaar mooie momenten.

Nee, eigenlijk hopen wij jullie eerder te zien. Want waar een vierdaags evenement rond 1 juni niet mag, zijn we wel bezig te onderzoeken of het NK één-tegen-één na 1 juni kan worden gespeeld. Daarover worden jullie zo spoedig mogelijk ingelicht. We hopen dan op jullie komst, zodat we kunnen genieten van absolute topsport en kunnen proosten op de vervelende tijd die dan achter de rug is.

Natuurlijk hebben jullie begrip voor de situatie, dat weten we. Maar oh, wat balen wij hiervan. Net als jullie. Maar momenteel is er één ding iets belangrijker dan korfbal en feesten. Helaas.

 

Bedankt voor jullie aanmelding en we zien elkaar snel. Bij het NK 1-1 van 2020 en/of het North Sea Tournament 2021, van vrijdag 21 mei tot en met maandag 24 mei.

De NST-commissie,

Carlos, Nico, Pepijn, Matthijs, Duke, Gideon & Frank

Korfbaltoernooi

Een weekend lang korfballen!

Feesten!

Elke avond een spetterend feest!

previous arrow
next arrow
Slider